Clary-CoroCantoro.reismee.nl

In afwachting van....

Guillermo heeft laten weten dat er in Trinidad nauwelijks koren zijn. Hij kent wel een octet uit Santi Spíritus - een heel goed overigens -. Het is een dik uur rijden, en of dat nou de bedoeling is...?
Gelukkig heeft Jorge ook contact met iemand die een jongerenkoor leidt of kent. Uit ervaring in Zuid-Afrika weet ik hoe leuk en inspirerend het is om met jonge mensen te zingen, en omgekeerd zij met een iets belegen koor. Gaat helemaal goed komen, daar twijfel ik niet aan.

Deze maand hoopt Jorge wat meer nieuws te hebben over de reis. Het concept is al een tijdje geleden ingediend, dus daar zal de komende weken wel een antwoord op komen. Ben heel erg benieuwd....

En.... we kunnen natuurlijk alvast wat geld opzij zetten voor de o zo noodzakelijke aanbetaling. Zeker met de dure decembermaand in het verschiet is dat iets om rekening mee te houden.

Er worden al verschillende canciones geselecteerd voor de Cuba-reis, maar eerst richten we ons op het Kerstconcert op 20 december in Haarlem. Kan er zelf niet bij zijn - jammer, jammer, jammer. Maar een mens kan ook niet alles hebben....

Wordt vervolgd.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!